Ηλεια Φωτια - Fwtia Twra Sthn Hleia Newsbomb Eidhseis News : Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ.

Ηλεια Φωτια - Fwtia Twra Sthn Hleia Newsbomb Eidhseis News : Την ίδια ώρα στην ηλεία, εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές εκ των σε ό,τι αφορά τη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο στη μεσσηνία, ο κ.. Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagηλεία φωτιά.

Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagηλεία φωτιά. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια.

0efk6jlg7fjpem
0efk6jlg7fjpem from www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου.

Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό.

Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή κορυφή του δήμου πύργου ηλείας. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Παρομοια αρθρα περισσοτερα απο τον δημιουργο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

Gnm5yjncg2scbm
Gnm5yjncg2scbm from scdn.star.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagηλεία φωτιά. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Υπό έλεγχο βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά που εξερράγη. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

Οριοθετήθηκε η μεγάλη φωτιά στην ηλεία.

Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Μεγάλη φωτιά μαίνεται περίπου από τη μιάμιση το μεσημέρι στην περιοχή καλλιθέα της ανδρίτσαινας. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή μπαλαίικα του δήμου ανδρίτσαινας κρεστένων ηλείας. Η φωτιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Εκκενώνεται το χωριό δάφνη, η φωτιά φτάνει στα πρώτα σπίτια. Δραματική έκκληση γυναίκας που ψάχνει τη μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται.

1ixedekd0gppm
1ixedekd0gppm from www.ieidiseis.gr
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά και στην ηλεία, όπου δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας πουρνάρι, του. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. 4:03 panos dimitrakopoulos 6 531 просмотр. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης στην ηλεία. Η φωτιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις, με τις νέες εικόνες να αποτυπώνουν την αγωνία των κατοίκων και. Πυροσβεστική © φωτογραφία αρχείου/ eurokinissi. Μεγάλη φωτιά στις βολίμες ζακύνθου. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Κλιμάκιο της πολιτικής αεροπορίας στον τόπο της τραγωδίας. Ανακόπηκε έγκαιρα η πορεία της πυρκαγιάς στην περιοχή του κάμπου παπαδούς. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Χαρδαλιάς ανέφερε πως αναπτύχθηκε σε δύο μέτωπα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook